Επικοινωνία Whats App Επικοινωνία Messenger Επικοινωνία Viber
Αναζήτηση
Τηλεφωνική Παραγγελία (09:00-20:00)
Φίλτρα
Blog Options
Close

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές Προϊόντων

Οι αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος παρά τα οφέλη που έχουν, λόγω της έλλειψης φυσικής επαφής όπως θα γινόταν σε ένα παραδοσιακό κατάστημα, μερικές φορές υπόκεινται σε λάθη. Το Rouxamania.gr, στην προσπάθειά του να συμβάλει στην εξάλειψη αυτού του φαινομένου, κάνει ό,τι μπορεί για να περιγράψει με λεπτομέρεια τα προϊόντα που αναρτά στις σελίδες του, ώστε ο πελάτης να είναι όσο γίνεται καλύτερα ενημερωμένος για τα προϊόντα που αγοράζει. Το Rouxamania.gr θέλοντας να αναδείξει τα οφέλη του διαδικτύου στις καθημερινές αγορές μας, στηρίζει τους πελάτες της προσφέροντας την δυνατότητα επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων επειδή δεν σας κάνει το νούμερο με τους παρακάτω όρους.

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Η αίτηση επιστροφής να μην ξεπερνά τις 15 ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση, παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν:

  1. Συσκευάστε τα προϊόντα προς επιστροφή/αλλαγή.
  2. Τοποθετήστε μέσα στη συσκευασία την απόδειξη και το καρτελάκι με τον κωδικό, καθώς και το έντυπο  σημείωμα που σας έχουμε στείλει και αναφέρει, τι είδους αλλαγή επιθυμείτε. Πχ. Χρώμα, μέγεθος, κωδικό προϊόντος κτλ.
  3. Καλέστε την ιδία εταιρεία (ΕΛΤΑ COURIER 11120) ώστε να έρθει στο χώρο σας να παραλάβει το δέμα, με δική μας χρέωση (Ισχύει για την πρώτη αλλαγή)

Επιστροφή χρημάτων

Οφείλουμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσουμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα εάν δεν έχουμε λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.

Θέλω να γνωρίζω εάν παίρνω πίσω τα χρήματά μου, σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων

Για την επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να μας στείλετε e-mail στο info@rouxamania.gr έναν τραπεζικό σας λογαριασμό και όνομα δικαιούχου ή να το συμπληρώσετε στην φόρμα επιστροφής που σας έχουμε στείλει και αφού μας έχουν επιστραφεί να προϊόντα και εντός 10 εργάσιμων ημερών σας καταθέτουμε πίσω τα χρήματα σας.

*(Να σημειωθεί ότι στο ποσό επιστροφής που σας καταθέτουμε αφαιρείται η χρέωση μεταφορικών επιστροφής αξίας 5€ σε αγορές ΑΝΩ των 39€ και δεν έχουν μεταφορικά )

Η διαδικασία επιστροφής ξεκινά μόλις παραλάβουμε το προϊόν, και εφόσον το προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής (δεν είναι κατεστραμμένο, ανοιγμένο κλπ). Η επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης και γίνεται ανάλογα με τον τρόπο που έχεις πληρώσει.

Εάν έχεις χρησιμοποιήσει πιστωτική κάρτα, το ποσό πιστώνεται στην κάρτα σου, ενώ εάν έχεις πληρώσει με μετρητά ή αντικαταβολή, το ποσό πιστώνεται στο τραπεζικό λογαριασμό IBAN που έχεις δηλώσει.

Αν η πληρωμή έχει γίνει μέσω Paypal, τότε η επιστροφή σου γίνεται στον Paypal λογαριασμό σου. Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία γίνεται εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.


Προς:

Rouxamania.gr

Κυδωνάκης Ευστράτιος

Λεωφόρος Κόκκινου Πύργου 74

Τυμπάκι, Ηρακλείου Κρήτης

ΤΚ: 702 00

Τηλέφωνο: 28920 52273

E-mail: info@rouxamania.gr