Αναζήτηση
Τηλεφωνική Παραγγελία (09:00-20:00)
Φίλτρα
Blog Options
Close

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές Προϊόντων

Οι αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος παρά τα οφέλη που έχουν, λόγω της έλλειψης φυσικής επαφής όπως θα γινόταν σε ένα παραδοσιακό κατάστημα, μερικές φορές υπόκεινται σε λάθη. Το Rouxamania.gr, στην προσπάθειά του να συμβάλει στην εξάλειψη αυτού του φαινομένου, κάνει ό,τι μπορεί για να περιγράψει με λεπτομέρεια τα προϊόντα που αναρτά στις σελίδες του, ώστε ο πελάτης να είναι όσο γίνεται καλύτερα ενημερωμένος για τα προϊόντα που αγοράζει. Το Rouxamania.gr θέλοντας να αναδείξει τα οφέλη του διαδικτύου στις καθημερινές αγορές μας, στηρίζει τους πελάτες της προσφέροντας την δυνατότητα επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων επειδή δεν σας κάνει το νούμερο με τους παρακάτω όρους.

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Η αίτηση επιστροφής να μην ξεπερνά τις 15 ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση, παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν:

  1. Συσκευάστε τα προϊόντα προς επιστροφή/αλλαγή.
  2. Τοποθετήστε μέσα στη συσκευασία την απόδειξη και το καρτελάκι με τον κωδικό, καθώς και ένα σημείωμα που να αναφέρει, τι είδους αλλαγή επιθυμείτε. Πχ. Χρώμα, μέγεθος, κωδικό προϊόντος κτλ.
  3. Καλέστε την ιδία εταιρεία (ΕΛΤΑ COURIER 11120) ώστε να έρθει στο χώρο σας να παραλάβει το δέμα, με δική μας χρέωση (Ισχύει για την πρώτη αλλαγή)


Προς:

Rouxamania.gr

Κυδωνάκη Ευστράτιο

Λεωφόρος Κόκκινου Πύργου 74

Τυμπάκι, Ηρακλείου Κρήτης

ΤΚ: 702 00

Τηλέφωνο: 28920 52273

E-mail: info@rouxamania.gr