Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 28920 52273
0

Εταιρία

Η εταιρεία Strange Fashion Club δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής πώλησης αντρικών και γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ τα τελευταία 30 χρόνια.

Το rouxamania.gr εκτός από την ηλεκτρονική του τοποθεσία, διαθέτει και φυσική τοποθεσία για όποιους επιθυμούν να το επισκεφτούν και να κάνουν τις αγορές τους παραδοσιακά!

Στο φυσικό μας κατάστημα διαθέτουμε ίσως την μεγαλύτερη συλλογή σε Ανδρικά ρούχα σε όλη την Κρήτη, διαθέτουμε επίσης μια μεγάλη συλλογή σε γυναικεία ρούχα που καθημερινά εμπλουτίζεται.

Προσπαθούμε να κατανοήσουμε τις επιθυμίες σας για κομψά, άνετα, μοναδικά ρούχα και προσπαθούμε πάντα να εμπλουτίζουμε τη συλλογή μας με τις τελευταίες τάσεις της μόδας πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το Strange Fashion Club έρχεται να καινοτομήσει, εγκαινιάζοντας ένα αξιόπιστο ON LINE ηλεκτρονικό κατάστημα ενδυμάτων και αξεσουάρ στην Ελλάδα, το "rouxamania.gr" με τις νέες τάσεις της μόδας αλλά και συνεχόμενες μοναδικές προσφορές για έξυπνες αγορές.

Η αξιόπιστη και ασφαλής σύμφωνα με όλα τα διεθνή πρότυπα διαχείριση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θα σας κάνει να νιώσετε σίγουροι όταν αγοράζετε προϊόντα από εμάς.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια ευχάριστη και συμφέρουσα εμπειρία αγορών.

Rouxamania.gr

Λεωφόρος Κόκκινου Πύργου 74

Τυμπάκι Ηρακλείου Κρήτης

Τ.κ. 702 00

Τηλεφωνικό Κέντρο: 28920 52273

Επωνυμία: Κυδωνάκης Ευα. Ευστράτιος

Α.Φ.Μ.: 043108113

ΔΟΥ: Ηρακλείου

Αρ. ΓΕΜΗ: 076189727000