Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 28920 52273
0

Ασφάλεια αγορών!

Ασφάλεια Αγορών Rouxamania

Εγγυόμαστε ότι θα παραλάβεις τα προϊόντα της παραγγελίας σου ή θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αν για οποιοδήποτε λόγο θελήσεις να ακυρώσεις την παραγγελία σου πριν την παραλάβεις ή να κάνεις επιστροφή ενός προϊόντος ή περισσοτέρων, μπορείς να ζητήσεις την επιστροφή των χρημάτων σου. Σε αυτή την περίπτωση, τα χρήματα σου επιστρέφονται άμεσα και γρήγορα.

Πώς μπορώ να αλλάξω ένα προϊόν;

Μπορείς να αλλάξεις ένα ή το σύνολο των προϊόντων της παραγγελίας σου, όσες φορές το επιθυμείς. Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν.

Πώς μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν;

Μπορείς να επιστρέψεις ένα ή το σύνολο των προϊόντων της παραγγελίας σου εντός 14 ημερών από την έκδοση της απόδειξης της παραγγελίας σου.

Πώς παίρνω τα χρήματά μου πίσω αν επιστρέψω ένα προϊόν;

Θα λάβεις τα χρήματά σου πίσω άμεσα από τη στιγμή που παραλάβουμε το επιστρεπτέο προϊόν. Εντός 2 εργάσιμων ημερών, θα γίνει κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Δωρεάν Αλλαγή

Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν. Για την αλλαγή απαιτείται η Φόρμα επιστροφών την οποία υποβάλλεις ηλεκτρονικά ή εκτυπώνεις και εσωκλείεις στο δέμα μαζί με την απόδειξη.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Η ομάδα του Rouxamania είναι στην διάθεση σου, να σε εξυπηρετήσει πριν, κατά την διάρκεια και μετά το πέρας της παραγγελίας σου για την επίλυση οποιασδήποτε απορίας ή προβληματισμού που προκύψει.

Ασφαλείς πληρωμές

Η Strange Fashion Club αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σου πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνση σου, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.